Geta Brătescu Apariții

Participarea României la cea de-a 57-a ediție
a Expoziției Internaționale de Artă — La Biennale di Venezia

Organizatori / Parteneri

Inițiator

Salonul de proiecte

Salonul de proiecte este un program curatorial inițiat în anul 2011 de Magda Radu și Alexandra Croitoru. Acest program își propune realizarea unor expoziții, prezentări și dezbateri care se concentrează predominant asupra artei contemporane din România, punând producțiile tinerilor artiști într-un context local și internațional mai larg. Între 2011 și 2015, Salonul de proiecte a activat în cadrul MNAC Anexa cu sprijinul Muzeului Național de Artă Contemporană din București. Începând cu toamna lui 2015, programul funcționează exclusiv prin intermediul Asociației Salonul de proiecte.
Echipa: Alexandra Croitoru, Magda Radu, Ștefan Sava, Alina Bucur.

www.salonuldeproiecte.ro

Organizatori

Parteneri

Cu sprijinul

Sponsori

Cartea „Geta Brătescu – Apparitions” este publicată de Koenig Books, Londra și este realizată în colaborare cu Neuer Berliner Kunstverein (n.b.k.) și co-finanțată de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.